Jun 22, 2019, 8:27 AM

Ежедневно лафче 

  Poetry » Other
649 0 4

- Днес много се трудих.

- И пак нищо не струваш.

- Значи пак не ти угодих?

- Да ме ядосаш рискуваш.

- И без друго ще ме раниш.

- Заслужаваш да страдаш.

- Спри с ума ми да се храниш!

- Родена си да се проваляш!

- Страхотна съм и ми завиждаш!

- Че ти си жалко нищо без живот.

- Давай! Искам да ме обиждаш! 

- Гледаш света затворена в кивот. 

- Гаври се с мен както много други! 

- Жалка си, безполезна и ненужна! 

- Нали знаеш, че ми правиш услуга? 

- Разнообразявам нощта ти скучна? 

- Ето! Вече плача! Работата си свърши.

- Така те харесвам - тъжна, обезумяла!

- Не ме е страх! Душата ми довърши!

- Как те краси мъката. Прави те цяла.

- Сега те кефя и съм най-добрата, а? 

- Ох, взе че се възгордя и се заобича...

- Най-накрая имам право на награда! 

- Развали се. Весела си ми безразлична.

 

An abusive relationship нарушава правата ми? 

А не, просто разговор с демона в главата ми.

 

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хм, по принцип е така, но борбата с демоните е несвършващ процес. Както се казва: "Злото никога не умира. Затова никога не спирай да го убиваш!"
  • Зависи кой е по-силният...
  • За съжаление е така
  • Всички имаме такива демони
Random works
: ??:??