Jan 31, 2018, 11:31 PM

Ела 

  Poetry » East forms
674 0 0

Искам те до мен

в тоз студен тъжен ден. 

Искрящ лунен меч. 

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??