Apr 26, 2008, 9:35 AM

Ела... 

  Poetry
754 0 10
***
От сенките, които ме прегръщат...
отсявам ли...
замръзвам ли?!
Струя!
Порутена е вчерашната къща.
Загубвам се!
Приспивам се!
Греша!

Намираш ли ме в утрото, гореща?
Поглеждаш ли?
Докосваш ли?
Едва!
Обичаш ли ме, все една и съща...
с помръкването...
с морското?!
Валя!

И утрото, когато ме поглъща...
във тебе-то
в "обичам те!"?!
Ще спра!
До дланите - последното завръщане...
към Вечното
завинаги!
Ела...

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??