Jul 22, 2009, 11:55 AM

Ела 

  Poetry
799 0 1

Ела до мен да запалим слънцето,

да сгреем всички влюбени очи,

да седнем на брега на пустотата,

да помълчим!

Ела и остани!

Ела за мен – душата ми вземи,

без тебе тя е пуста скитница към облаци от празнота!

Ела ме отнеси! -

в бръшлянени поляни и ухаещи на рози небеса...

Спомни си, че посяхме много чудеса.

И поседни на прага им, когато се изгубиш -

аз ще те чакам там!

© Яна Кузманова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нежна поезия!
Random works
: ??:??