Oct 8, 2011, 11:03 AM

Ела, Любов 

  Poetry » Love
786 0 5

Душата ме боли! Да, теб те няма

във моето легло до мен сега!

Дали наистина е то за двама,

или е моята несбъдната мечта?

Отпивам чашата с вино отново

и самотата с радост ме прегръща.

Ела при мен, Любов-обнова,

и озари ти пустата ми къща!

С прегръдка дълга ти дари ме

и полети с мен в звездни небеса!

Ела, Любов, недей жали ме,

бъди за мене утринна роса!

В очите ми извикай Светлина,

ръцете ми за тебе да са силни,

и да те милват чак до сутринта,

а устните ми жадни да са нежни,

да те докосват с жар и пълнота!

И да се Слееме във Наша Вечност,

отдали се във близостта един на друг,

открили мигом  свойта безконечност -

Небесната Жена и Звездния Съпруг!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Щом като вече си я намерил,слейте се във вашата вечност!
  • Благодаря.Сърдечни Поздрави!
  • Желая ти да намериш звездната Жена от сърце!Поздрав!
  • Благодаря, аз съм я открил, но има издигания и падания във Душата, от това е предизвикан стихът ми. Поздрави!
  • Желая ти го от сърце: ДА БЪДЕ... Нека откриеш тази ,,Несбъдната мечта''Поздрав!
Random works
: ??:??