Jun 22, 2007, 4:30 PM

Ела насам дете... и грешница 

  Poetry
1069 0 11
Ела насам дете... и грешница.
Ела, дори невинноста ти
да е смесица
от старост и кошмарни
спомени
(или сервилни
предразсъдъци)
Родените в утроба
се разпръснаха,
когато прокълна
безкрая на въжетата,
оплетени от скопените
богове на ежедневието...
Ела и стой!
... докато се свърши
целомъдрието.

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??