Jan 24, 2010, 6:44 PM

Ела, стопли се... 

  Poetry
1050 0 32

Ела, стопли се, риск -

до огъня на спомена.

Обувките-мечти

свали и изсуши.

Калпакът-страх хвърли

и съблечи умората,

и  на трапезата на вярата

до свободата ти седни...

 

Гушни я и не бягай

от нейните целувки.

Попейте, потанцувайте

и пийте до зори.

Когато свърши виното

на разума - сбогувай се.

И с нови сили

по пътечката на чувствата тръгни!!!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??