Apr 25, 2008, 11:13 AM

Ела ти, мила моя... 

  Poetry
1478 0 8

Обичаш ме, но аз сега

не мога да те чуя...

Обичаш ме и във нощта

във мене ти нахлуваш

и галиш ме, и ме целуваш,

усещам те тъй ясно,

възбуждаш ме и ме вълнуваш...

Вълнение прекрасно...

И тръпнат нашите тела,

преплетени в прегръдка,

каква е нашата вина,

че искаме милувка...

Прегръщам те и те целувам,

ела ти, мила моя,

очаквам те и те жадувам

както брега прибоя...

Ела и силно разтърси ме,

накарай ме да тръпна,

във юношеството върни ме

със твоите милувки...

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??