Тъмно е.
Утре ела.
Деня ще населя със стихове.
В един ще сложа болката.
В един радостта.
В друг - капка вино,
капка морска вода,
и разни играчки – звезди, плетиво...
И една среща с приятели.
Ела, да те туря отгоре -
цар да царуваш до мръкнало.
Само аз ще избягам.
Ще измисля къде.
Докато се съмне ще го мисля:
след твоята прегръдка - накъде?
© Райчо Русев All rights reserved.
Ех, ако знаехме отговора със сигурност, Райсън...