Jun 7, 2009, 10:54 AM

Eротично, с любов 

  Poetry » Love
979 0 15

Eротично, с любов

 

Пред мен си.

Гола като свещ.

И толкова полупрозрачна.

Топиш се

в моя дъх горещ.

Като икона тихо плачеш.

 

А аз съм

тръпен за любов.

Но ме е страх да те докосна.

Макар,

че пламъкът е зов,

да съм поклонник твой готов съм.

 

Готов съм

и обет да дам,

за да не влизам в грях с икони.

Но ще го спазя ли

– не знам.

Защо шептиш, че съм безбожник?...

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??