Feb 13, 2006, 9:39 PM

ЕСЕН 

  Poetry
659 0 1
  ЕСЕН
         
Не успях и дъх да си поема,
а ти дойде моя есен омайваща -
начумерена леко, невярваща.
Облачна, малко тъжна и зъзнеща.
Моя есен обичаща -
нежна, ласкава  и очакваща!
И поехме със теб по пътеките,
от дъжда да запазим сърцата си,
да намерим разковниче-
да погали ръцете ни смръзнали,
да ни върне очите усмихнати,
на душите ни вярата!
Моя есен неканена!
Моя надежда отчаяна -
ще намерим ли пътя и думите,
на душите покоя и слънцето?

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??