Jan 16, 2009, 7:58 AM

Есен... (безглаголно) 

  Poetry
1308 0 4
Тиха есен. Окапали листа.
Парк без птици и цветя.
Дървета голи, сами в мъгли.
Самотни пейки. Аз и ти...
Оловни капки дъжд, като сълзи
отронени след болка и мечти.
Тъжна есен с разпилени коси
и с болка в нашите души.
Раздяла - трудна, миг - последен.
Аз - разплакана, ти - все тъй леден.
Живот - без песен.
Навън - дъждовна есен.

© Моника Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??