Oct 22, 2009, 2:16 PM

Есенен акростих 

  Poetry » Landscape
642 0 5

Синевата на небето
утаена е в сумрак.
Тръпне и горчи кафето.
Рано е за слънце пак.
Есен е сега за двама.
Шарена е заранта -
носталгична, тъжна гама
обикаля в цвят света...
Като две листа отронени
аз и ти горчим с кафето,
фъфлят облаци картонени -
ежат ни се, общо взето...

© Хриси Саръова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??