Oct 15, 2011, 9:46 AM

Есенна картина 

  Poetry » For kids
3312 0 21

Есента навън нашари

листи и тревички...

Мене пък у нас завари

с новички боички!

 

Мога също като нея

аз да съм художник.

Разни техники умея,

хич не са ми сложни.

 

Хич не ми изглежда трудно.

С цветове дузина

днес ще нарисувам чудна

есенна картина!

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??