15.10.2011 г., 9:46 ч.

Есенна картина 

  Поезия » За деца
3300 0 21

Есента навън нашари

листи и тревички...

Мене пък у нас завари

с новички боички!

 

Мога също като нея

аз да съм художник.

Разни техники умея,

хич не са ми сложни.

 

Хич не ми изглежда трудно.

С цветове дузина

днес ще нарисувам чудна

есенна картина!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??