Nov 2, 2006, 10:27 AM

Есенна слана 

  Poetry
850 0 4
Есенна слана
падна сутринта,
и жълтите листа
белеят в скреж сега.
И ето  аз вървя ,
и мисля за това,
а слънчеви петна
ме топлят по гърба...
Падат пак листа
обагрени в дъга
от есенна слана
и слънчеви петна...
Животът е пред нас
макар и във слана,
а всеки миг и час
за нас е дар сега.
Есенна слана,
пада над града,
а жълтите листа
ни носят топлина.

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??