Oct 16, 2016, 7:28 PM

Есенни капки 

  Poetry
909 2 17

Есента пак е тука сама

със своята тиха походка

и разстели мека мъгла

сред близките хълмове кротки.

 

Нарисува тя пъстри листа,

дето вятърът бързо подгони,

в капки дъжд пръсна тъга,

да обгръща обоселите клони.

 

Но защо не погледна към нас,

а забърза напред тя без сбогом,

кротко пак навън заръмя,

след листа, последен отронен.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??