Oct 15, 2022, 7:40 AM

Есенно 

  Poetry » Civilian
195 0 1



Есен е.
И какво да е вън, освен красота,
а и малко тъга, че което се случва насън,
го няма, щом се събуди човек сутринта.

А в съня, зад вратата, толкова близо наднича,
онова чувство, което ни прави щастливи.
И тогава човекът любим шепне, че ни обича,
и листата пъстри покриват моментите сиви.

Есен е.
И какво да е вън, освен двама влюбени,
които в прегръдка, сякаш е сън,
а всъщност, наяве в любовта си изгубени,
красота и малко тъга, есента е навън.

Явор Перфанов
14.10.2022 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??