Sep 13, 2016, 8:45 PM

Eсенно момиче 

  Poetry » Landscape
965 2 3

Родена съм в студени води от пенливите морски вълни

в ранните есенни дни.

Родена съм златна в листата на септемврийски гори,

изпращаща лятото в последните дни.

 

Родена съм през циганско лято,затова съм пълна с вини.

Затова съм меланхолична в сърцето, за отминали нощи и отминали дни.

Затова съм тежка в мечтите, а викна ли - небето ехти.

И затова съм смела в очите (пречистени с пясък, златни очи).

 

Аз съм есенна рожба с дълги коси,

покрити с цвета на септемврийските дни .

Аз съм есенна рожба....и как ми личи

© Натали П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??