Sep 22, 2013, 9:59 AM

Есенно настроение 

  Poetry » Phylosophy
722 0 9

Есенно настроение...

 

Есен!... Есен!... Просто Есен!...

И макар, че моят Свят

е все още весел... Весел...

Аз съм тъжен като цвят:

 

недокоснат, непогален,

нецелунат от дъжда...

Тъжен съм като на залез

позлатената ръжда...

 

И не знам дали Предчувствие

гложди моите гърди,

дали нещо ме напуска,

или двете може би,

 

но в Душата ми залязват

много скъпи Светове...

 

... А препускат необяздени

есенните Ветрове...

 

Коста Качев

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??