Sep 15, 2016, 5:59 PM

Есента и кафето 

  Poetry
519 2 2

 

 

Моля, за мене двойно кафе.

Не, днес не бързам за никъде.

Времето, то и без това си тече,

нищо, че ние понякога спираме .

 

Моля, без захар - нека горчи.

Вкусът на живота не е по-различен.

Неподсладено, чисто  за тебе, нали?

Такова тръпчиво и аз го обичам.

 

Моля, две двойни кафета. Мерси.

Спомени-нека те останат горещи.

Минават годините.Помним дъжда,

есента и кафето от първата среща.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно!!!
  • Моля, две двойни кафета. Мерси.
    Спомени-нека те останат горещи...
    Прекрасно, Мариана ! Поздрави !
Random works
: ??:??