Jul 23, 2008, 11:30 PM

***(ескиз) 

  Poetry
652 0 12

 

лице й прегръщат
вълни абанос
сияе чело й
над вежди гайтанени
в очи езерни
мрени-зеници
розово-крехки
устни божури

сълзи й плачат
искристи 
                 и парят

красива е...




© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??