Nov 21, 2018, 1:29 PM

Етюд 

  Poetry
338 2 3

Той не е онзи войник

с оловно сърце
и с един крак
не може да скочи
във огъня...
Той стои срещу нея -
същински гранит
и изпъчил гърди 
не помръдва на йота.
Тя - срещу него
се върти ли, върти....
монотонна латерна.
Музиката боли
и са прелетни нотите.

 

Август разравя жарта си
и ги поглъща.

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??