Jan 29, 2009, 7:56 AM

* * * 

  Poetry » Love
498 0 0
Обгръщам те с внимание,
а ти гледаш пак през мен.
Очите ти във нея вперени са,
а сърцето ми устремено е към теб.
Лети с прекършени крила
и с една мъничка цел.
Да открие мъничък парцел
за мен и моята любов...
Но уви друга фирма за недвижими имоти
с малко по непрекършени крилца
ни е изпреварила, разбрах.
Много птичи лайна пред нас...

© Селинджър Хуук All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??