Jun 28, 2011, 10:44 PM

  Poetry
533 0 0

Запознахме се случайно,

говорихме си с часове,

невинно, непринудено и тайно,

нощта тиха ни обзе.

 

Мислехме за всичко,

ала и за нищо наведнъж,

гледахме се сладко

и чакахме пролетния дъжд.

 

Е, дъждът ни се размина,

но пък настроението остана,

звездите гледаха ни зорко,

но и мислеха за бъдещата рана.

© pisanonqkudeneshto All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??