Ех, тази чудна красавица,
дето акъла му взе!
Щом я превърна в избраница,
вече съня му отне.
Трепна тя два пъти с миглите
и във ума му влетя.
Друго не шета из мислите,
там е единствено Тя.
Влезе навътре под кожата,
с нокти и зъби се впи,
бързо запълни там зоната,
после в сърцето се скри.
Той пък забрави приятели,
партита, сладък живот…
Имаше рой обожателки.
Днес го зоват „идиот“.
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.