Apr 13, 2023, 11:56 AM

*** 

  Poetry » Love
529 0 0

***
 

Знам, че има истинска любов -
без обещания, без клетви и вини,
топла, нежна и безгласната,
която от сърцето се реди!

 

Тя се случва по хиляди причини
да напише нечии благослов,
над хората с чувство най - пречистено
намира място да се съхрани!

 

През душата пее светла и лъчиста,
в очите е усмивка и красота,
като радост на дете е чиста
в обичта си, с цвят на пролетта!

 

Тя е видима и разпознато близка
живее в всеки роден да бъде с друг,
от минус до плюс безкрайност
по всяко време, намира звук със звук!

 

Дори да е отричана, като безумие
или пропусната на някой кръстопът,
истинска Любов живее без тържествуване
може да шепне в нас, Да бъде тук!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??