Jul 13, 2023, 8:40 AM  

* * * 

  Poetry » Other
230 5 4

В такава гъста тъмнина 

не бях замръквала отдавна.

Лежа на мократа земя

от страх, вървейки да не падна. 

Неназовими и далечни

са всички думи неразбрани.

Паля кибритените клечки...

Къде си, моя сляпа Вяра? 

Молитвата превръщам в плач.

Плачът изронва твоето име...

Такава гъста тъмнина...

И в нея с Теб ще се разминем.

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??