Apr 26, 2018, 1:08 AM

Феникс 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
455 2 8

Самотни сме със тебе нощем,

в очите ти не виждам плам.

Недей, не ми го казвай още!

Да ме напуснеш искаш, знам.

 

Нали заведох те във Рая,

самата ти ми сподели.

Заслужих ли това? Не зная.

Не чувстваш ли, че ме боли?

 

Не значел нищо съм за тебе,

тъй лесно щом ме замени.

Аз виждах път пред нас да грее,

а ти оплете ме в лъжи.

 

Оставяш ме, след теб в руини

на пепел съм от любовта.

Как да намеря в мене сили,

пак като Феникс да летя?

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??