Февруари
Месецът с най-малкото дни, с най-малкото спомени
за бъдеще и настояще.
Месецът, който ме кара да вярвам, че мъката
има край.
Какво става с ближния? Какво става с неговата душа?
Обичам всичко около мен, но така много те обикнах, че
ме е страх. Страх ме е да го покажа много.
Затова те кръстих Февруари с най-малкото дни от моите
мъки.
Обич няма смисъл.
© Ледено Сърце All rights reserved.
Финалът с "няма смисъл" е най- на мястото си.