Jan 22, 2008, 5:48 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
912 0 3

сенки в мъглата

рошави спомени

безмълвие

 

разпиляни сънища

звезди изгубени

безсъние

 

 

© Камелия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??