Feb 18, 2010, 2:22 PM

Фибопоезия 

  Poetry » East forms
633 0 9

Зимен дъжд

капчук събужда

младо кокиче на двора

 

 

+     +    +

 

Зимен дъжд

капчук приспива

снежния човек на двора

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??