Mar 24, 2010, 10:01 PM

Филийка от сусам 

  Poetry » For kids
576 0 2

ФИЛИЙКА ОТ СУСАМ


Има мъничка надежда,

но е тънка като прежда.

Дали ще направя от хлебче и салам

филийка само, само от сусам!


Аз от помощ имам нужда,

но когато моля - всеки ме изпъжда.

Казват ми: ”От тука бързичко се махай,

с нещо друго ти се занимавай!”


Моля мама, моля тате,

батко пък играй карате...

Май ще почака таз филийка от сусам,

но пък аз отидох в стаята да мисля сам.


Трябва здраво аз да поработя,

но за да почина - реших да се разходя.

Ама мозъкът ми нещо не разбра,

па да мисли през почивката не спря.


Ралица Костова

 

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??