Aug 4, 2016, 10:59 AM

Филия с мас и захар 

  Poetry
606 0 1

събудих се от аромат 

на печени чушки

и ласки 

на две груби ръце

които ме галят

по бузите

както някога

когато бях дете

усетих и мирис

на домашен сапун

който разбърквахме

двете със баба

в котела бълбука

с добавка

есенция младост

за жалост измама

калъпа разпука

помня и онази

дъхава сауна -

парник

със зрели домати

пълни догоре бакъри

с млечно ухание

.........

по-нататък

няма да разказвам

парникът

отдавна е изгнил

остана ми

филия

с мас и захар

и спомен

тъй далечен

мил

.........

 

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??