Jan 27, 2011, 5:02 PM

Финал 

  Poetry » Love
1004 0 6

Празен поглед и вяла усмивка

ме докосват в лилавата нощ,

пак усещам дъха ти тъй близко

да разрязва пространството с нож.

 

Неми истини лазят в краката ни,

а лъжите ни стават на кал,

недовършен сюжет са сърцата ни,

днес дописваме с болка-финал.

 

Забързани минути към безкрая

и времето през пръстите изтича,

избрахме с тебе път към рая,

а той към ада ни завлича.

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??