Jun 2, 2008, 7:23 AM

флажолети 

  Poetry » White poetry
837 1 14





с флажолети

 

те докосвам

 

без усет

 

но със обертоновете

 

на мълчанието

 

въздухът пулсира

 

звуците те милват

 

не назовавам вече

 

душа или сърце

 

защото ги усещам

 

като в урна

 

облечи ги

 

за да вкуся

 

голия им

 

еликсир

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??