The work is not suitable for people under 18 years of age.
Здравей отново, птиче мило –
със стихото съм веч готов...
С колата ми било, що било –
сега ти пиша с порив нов.
Останах леко в матинг-шот –
с “любоФ”, когато каза, че
си ме “заплюла” в тоз живот...
- Кога туй стана – слънчице?
Не се бъзикай с “дядо” Краси,
че “дядото” хич не пасе,
треви, банани, ананаси –
той хищник е, а не теле!
Но, нека карам по реда си.
Видях ти снимчицата нова
и пак пресипнах със гласа си –
изглеждаш ми, за секс готова!
- Пардон! Че много съм директен –
ала игрив съм палавник.
Игриво-палаво-еректен –
защото ми се виждаш, шик!
Познай сега, какво се случи?
Докато се омайвах с теб,
забравих фурната –
не се получи
пилаф,
а твърде клисав спек!
Туй истина, а не лъжа е –
оризът ми си изгоря.
Нали и фурната жена е –
червен картон ми връчи тя!
Е, хайде да приключвам вече,
понеже мивката зове ме –
а ти прости ми тия речи,
защото знам да спра, навреме!
© Бостан Бостанджиев All rights reserved.
Забавно е!