May 23, 2018, 11:47 AM

Фотосинтеза 

  Poetry » Humour
553 3 5

Животът е такъв негодник!
Аз пéти ден съм на диета,
а моят мъж чревоугодник
и нощем в кухнята ни шета.

 

В леглото семки и хартишки,
а аз не спя по цяла нощ.
А, казва, явно има мишки
и котаракът ти е лош.

 

Диетата – рагу и зъби
и тук-таме по някой плод,
а сготвих телешко със гъби...
Жена – със кучешки живот...

 

Диетата – фотосинтеза.
Извайвам тяло – на инат.
Отслабна ли, ще му се плезя,
и не за друго, а от глад...

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??