Sep 16, 2012, 8:58 PM

Галактика в съзнанието 

  Poetry » Phylosophy
669 0 3

Всичките ми вярвания,

събрани заедно, се разпръснаха

като стъклени топчета

по гладката действителност...

И погледът ми минава

на мигли през тях,

за да проектира нова игра.

Превръща в екран

душата ми.

И освобождава през мислите

истината за свобода.

А тя, Свободата,

се разхожда полугола

на светлината.

И се наслаждава на Ума,

който не гледа нищо конкретно,

освен нея.

И става авалокита,

докато съблича бельото ù

с поглед.

И блаженно прониква

в нея,

за да я погълне...

 

Така се ражда  нова Галактика

в съзнанието...

 

 

 

© Руска Рулетка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??