Feb 8, 2007, 9:37 AM

ГАРА 

  Poetry
622 0 6

      ГАРА

Аз съм спирка случайна.

От малките гари

дето те дразнят

и будят в нощта.

Болка и радост,

които те мамят,

но си оставам далечна ,

сама!

Може да дойдеш!

А може би – няма!

Гаричка малка ти свети в нощта,

лампа прашясала тихо ти кима.

 

Спри се,

там на перона те чака жена.

Пътят ти после ще тръгне отново –

тя те очаква –

малко невярваща,

още стои!

 

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??