Jan 20, 2018, 10:10 PM

Газела 

  Poetry » Love
1032 0 1

 

 

 "Дали тя бе моя или пък неин бях аз?"
Ех, какво знаеш ти, братко мой, Хафез?!

Не пият руйно вино днешните красавици  - уви,
уиски си поръчват те и не знаят що е петмез!

И още искат поне на Мерджан-кабрио да ги возиш,
за да не се чувстват те като птички в кафез!...

Вярвам, че вие сте си избирали за харема жените,
но днес... жената е тази, която подбира, Хафез!

И може би точно затова, не преставам да се питам:
моя ли бе тя в действителност... или неин бях аз?

© Гюрхан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако нещата между двама са истински, този въпрос не стои! И двамата са избирали! И двамата са доволни от избора! Днес не е време за хареми! Да! Днес са модерни уиски и кабрио, но... Любовта, макар да не е демоде, не се връзва с тях. Поне според мен! Поздрав!
Random works
: ??:??