Глас напира във душите волен и неумолим,
Глас, разцепващ висините още от като родим.
Върху листи и дисплеи се излива с мощен зов,
за промяна и с идеи за живот по-хубав, нов.
Нека подарим му шанса, шанс за нашите деца,
да ни върнат ренесанса в закърнелите сърца.
© Рот Кив All rights reserved.