потъна в тихата постеля
на деня...
глас, обграден от сенки
и тишина...
покри прекрасната душа
на една жена...
Една тишина, тишина,
потънала в забравата
на самотата...
тишина, обгърнала
сърцето на една жена...
гласът простена в тишината,
чу се стон и спомен тъжен,
... мрак обгърна пак света...
Глас и тишина се сляха
във едно...
глас и тишина потънаха
във тихата постеля на
деня....
глас и тишина... глас
и тишина... викаше
със зов студен една жена...
© Радина Гечева All rights reserved.