Oct 2, 2014, 6:41 PM

Глас сребърен над пепелника 

  Poetry » White poetry
675 0 2

Тайни навсякъде карат въпросите да плачат.
Наркотиците вече не действат.
Острие на огледало гледа изпитателно.
Може би очаква чай от залез.

Хванах луната и я сроних... изпуших я.
Очи пълни със синя лудост, мечтаят за зелен изгрев.
Утре слънцето ще изгрее от юг. 
Глас сребърен се влачи над пепелника.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??