Dec 3, 2022, 3:49 PM

Глас свише или „Вай(!)“ 

  Poetry
601 0 0

тропайки хора̀

и ръченици

 

Земната гърбѝна

оздравявай 

 

и сърца разтупквай

и зенѝци

 

и цар-щастие

провъзгласявай

 

.................................

 

и тъй

БОГ

и Българско

прославяй

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??