May 3, 2018, 11:56 PM  

Гласове 

  Poetry
372 2 0

Понякога чувам гласове, 

мислите ми повтарят те,

понякога за друго си говорят, 

или ги чувам как спорят. 

 

Понякога си мисля, че съм луда, 

или че гласовете са заблуда, 

но кълна се, че ги чувам пак,

и не проумявам защо и как.

 

Дали те ме следят, или аз ги създавам, 

понякога на въоръжението си ги отдавам.

Дали ще изчезнат, или ще ме подлудят, 

може би един всички ще разберат...

© Катя Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??