Nov 7, 2008, 7:30 AM

Главоблъсканица 

  Poetry
591 0 11

С лекота зарязвам прозаичните неща,

ежедневието сложно ме опиянява.

С рани е покрита моята душа,

но поредна кръпка бързам да прибавя.

 

На екс обичам всичко да изпивам,

дори с години после да изсъхвам.

На пепел се превръщам без принуда

и после се възраждам до полуда.

 

Не мога вечно със съдбата си да споря,

да пришпорвам бури, да тичам без умора.

Но дали на пристан ще мога да остана,

ако тежка котва без ропот ме придържа.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??