Feb 16, 2010, 11:13 AM

Глухоняма е все 

  Poetry
476 0 1

Със снимката ти си говоря,

обяснявам ù всичко на нея.

И как е било и какво точно искам,

но на отговор аз не разчитам.

 

Така по-лесно е, тя си мълчи,

не пита, не спори, само с очи.

Гледа пронизващо в мене сега,

какво ли си мисли, мож’ ли разбра?!

 

Ето го вече - месец измина,

а тя все мълчи ли, мълчи.

Дали потребности и тя си ги има,

ела вместо нея и всичко кажи.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??