Apr 12, 2010, 12:06 AM

Глътка по глътка... 

  Poetry » Other
1218 0 26

Отпивай радостта

бавно,

на гладно,

глътка по глътка…

Не питай

колко е,

от къде е,

докога?...

Прегърни мига.

Среши косите му-минало.

Не ги режи,

а вържи

с шарени панделки-бъдеще.

Целуни го.

Замълчи.

Не питай защо,

защото душата знае

написаното.

Чувствата пишат

неписаното,

а мислите сричат…

Изхвърли

без жал,

с усмивка,

огризката-тъга.

Сега!

И я забрави.

Докосни струните

на съдбата

с перцето–истина.

Запей тихо

и нежно

песента на мечтата.

Живей!!!

Отпивай

бавно

на гладно,

глътка по глътка,

радостта…


http://www.youtube.com/watch?v=S--qLksuob0&feature=related

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??