Aug 4, 2009, 4:59 PM

Голи клони 

  Poetry
556 0 1

Вървя в забързаното ежедневие

по паважа мокър - тъй познат,

листата жълти - суеверие,

че сезонът е на благодат.

 

Голи клони - равносметка

за минали години, минали дела,

къде съм тръгнал - живот една отметка,

но аз ще продължавам да вървя!

 

Ще мине време, ще дойде пролет -

душата ми ще закипи,

ще търся чувства, нежност, полет -

човек, със мене да върви.

 

 

 

 

 

© Милко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??